Ο Οργανισμός Πιστοποίησης Q-check αξιολογείται και διαπιστεύεται από αρμόδιους Εθνικούς, ή Ιδιωτικούς Φορείς για τις υπηρεσίες πιστοποίησης που παρέχει σε Οργανισμούς και επιχειρήσεις. Η διαδικασία της Διαπίστευσης εξασφαλίζει ότι ο Οργανισμός Πιστοποίησης διαθέτει την ικανότητα, τεχνική επάρκεια και εμπειρία να διεξάγει ανεξάρτητες και αξιόπιστες υπηρεσίες πιστοποίησης σύμφωνα με τις απαιτήσεις και ορθές πρακτικές που προβλέπονται από τα διεθνή πρότυπα διασφαλίζοντας, κατά την χορήγηση της πιστοποίησης, τις αρχές της αντικειμενικότητας, αμεροληψίας και εμπιστευτικότητας προς τρίτους (πελάτες, καταναλωτές και άλλα ενδιαφερόμενα μέρη).

Ο Οργανισμός Πιστοποίησης Q-check έχει διαπιστευτεί από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης Α.Ε. (Ε.ΣΥ.Δ) με το υπ. Αριθμό 725 Πιστοποιητικό στα πεδία Διαπίστευσης

  • Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001
  • Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000
  • Συστήματα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης AGRO 2.1 – 2.2
  • Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων κατά FSSC 22000

Ο Οργανισμός Πιστοποίησης Q-check έχει διαπιστευτεί από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης Α.Ε. (Ε.ΣΥ.Δ) με το υπ. Αριθμό 827-2 Πιστοποιητικό στα πεδία Διαπίστευσης

  • Βιολογικά Προϊόντα

moto2

Συνεργαζόμενοι Οργανισμοί

affiliates-2020

USB-Certification Logo

logo-esyd 2

Διασύνδεση σε κοινωνικά δίκτυα:

Επικοινωνία

Ερυθρού Σταυρού 9-17, 41221 Λάρισα
Τηλ: 2410 538 835
Fax: 2410 538 919

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκπαίδευση

Η Q-check cert οργανώνει ειδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια για επιθεωρητές ποιότητας αλλά και προσωπικό επιχειρήσεων που ασχολείται με θέματα ποιότητας.

Διασυνδέσεις

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
669