Πιστοποίηση Συστημάτων και Προϊόντων Αγροτικής Παραγωγής

Οι επιπτώσεις της παγκοσμιοποίησης, η απελευθέρωση των αγορών και οι νέες διεθνείς συμφωνίες για την παραγωγή και διάθεση αγροτικών προϊόντων επιβάλουν νέα δεδομένα στον αγροτικό τομέα. Οι αγρότες καλούνται να προσαρμόσουν τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις τους σε σύγχρονες επιχειρήσεις που παράγουν προϊόντα ποιοτικά και ασφαλή με ταυτόχρονη προστασία του περιβάλλοντος. Επιπλέον, τα προϊόντα θα πρέπει να είναι πιστοποιημένα έτσι ώστε να διασφαλίζεται ότι ακολουθούνται ορθές γεωργικές πρακτικές σε θέματα καλλιέργειας, φυτοπροστασίας, συγκομιδής και διάθεσης των αγροτικών προϊόντων. Επίσης οι αγρότες θα πρέπει να διατηρούν πιστοποιητικά καταλληλότητας και έγκρισης για τα φυτώρια ή τους σπόρους που χρησιμοποιούν, να συνεργάζονται με ειδικά εκπαιδευμένους επιστήμονες και να λειτουργούν συλλογικά με άλλους αγρότες για να αυξήσουν την ανταγωνιστική τους θέση.

 

Ο Φ.Π Q-check προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πιστοποίησης Συστημάτων και Προιόντων Γεωργικής Παραγωγής σύμφωνα με την σειρά των Ελληνικών προτύπων AGRO, και έχει εξασφαλίσει αποκλειστικές συνεργασίες με αναγνωρισμένους διεθνείς φορείς προσφέροντας υπηρεσίες ελέγχου και πιστοποίησης έναντι Ευρωπαϊκών προτύπων και πρωτοκόλλων όπως GLOBALGAP, Leaf Marque, Albert Heijn (Ahold) που αποτελούν το εμπορικό "διαβατήριο" για την εξαγωγή αγροτικών προϊόντων στις απαιτητικές αγορές του εξωτερικού.

 

Παρακαλώ κατεβάστε τα εξής έντυπα:

pdfΓΚΠ_ΓΕΝΙΚΟΣ_ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ_2019.pdf
pdfGLOBALGAP_CERTIFICATION_REGULATION 
pdfΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ AGRO_2.1_-2.2.pdf
docΑΙΤΗΣΗ_ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ_AGRO_2.1-2.2.doc
pdfΑΙΤΗΣΗ_ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ_AGRO_2.1-2.2.pdf
pdfΟΔΗΓΙΕΣ_ΧΡΗΣΗΣ_ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ.pdf
docΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ_ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ_ΠΕΛΑΤΩΝ.doc
docΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ_ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ_ΠΕΛΑΤΩΝ.doc
pdfΕΝΤΥΠΟ_ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ_ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ.pdf


moto2

Συνεργαζόμενοι Οργανισμοί

affiliates-2020

USB-Certification Logo

logo-esyd 2

Διασύνδεση σε κοινωνικά δίκτυα:

Επικοινωνία

Ερυθρού Σταυρού 9-17, 41221 Λάρισα
Τηλ: 2410 538 835
Fax: 2410 538 919

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκπαίδευση

Η Q-check cert οργανώνει ειδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια για επιθεωρητές ποιότητας αλλά και προσωπικό επιχειρήσεων που ασχολείται με θέματα ποιότητας.

Διασυνδέσεις

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
669