Συστήματα Διαχείρισης της Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο πρότυπο ένα σύστημα διαχείρισης της Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία καθιστά ικανή κάποια επιχείρηση να ελέγχει την επαγγελματική επικινδυνότητα και να βελτιώνει την επίδοσή της. Σε διεθνές και εθνικό επίπεδο έχουν καθοριστεί συγκεκριμένα πρότυπα που επιβάλουν ένα πλαίσιο κοινά αποδεκτό από όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη για την αναγνώριση και αντιμετώπιση κινδύνων για την Υγεία και Ασφάλεια των Εργαζομένων καθώς και συγκεκριμένες δράσεις και ενέργειες μείωσης της επικινδυνότητας που αυτοί προκαλούν στους χώρους εργασίας. Τα πρότυπα OHSAS 18001:2007 / ΕΛΟΤ 1801:2008 αφορούν την ανάπτυξη Συστημάτων Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία και μπορούν να εφαρμόζονται σε όλους τους τύπους εταιρειών, επιχειρήσεων και οργανισμών ανεξάρτητα από το μέγεθος και τη δραστηριότητά τους.

 

Παρακαλώ κατεβάστε τα εξής έντυπα:

pdfAppeal_and_Complaints_Procedure
pdfaudit_process
pdfApplication_Form
pdfCertification_Procedure
pdfPolicy Of Impartiality
pdfComplaint Evaluation Form
pdfContract_Form
pdfUse_Logo_and_Certification_Instruction

moto2

Συνεργαζόμενοι Οργανισμοί

affiliates-2020

USB-Certification Logo

logo-esyd 2

Διασύνδεση σε κοινωνικά δίκτυα:

Επικοινωνία

Ερυθρού Σταυρού 9-17, 41221 Λάρισα
Τηλ: 2410 538 835
Fax: 2410 538 919

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκπαίδευση

Η Q-check cert οργανώνει ειδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια για επιθεωρητές ποιότητας αλλά και προσωπικό επιχειρήσεων που ασχολείται με θέματα ποιότητας.

Διασυνδέσεις

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
669