Συστήματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

Το πρότυπο ISO 14001 αποτελεί το πλέον διαδεδομένο πρότυπο περιβαλλοντικής διαχείρισης. Οι πρόσφατες αλλαγές και πιέσεις της περιβαλλοντικής νομοθεσίας καθώς και η ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την υιοθέτηση, εκ μέρους των επιχειρήσεων, συστημάτων Προστασίας και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης. Η περιβαλλοντική διαχείριση εστιάζεται στην συνετή χρήση των φυσικών πόρων, την προστασία της φύσης (πανίδα και χλωρίδα) καθώς και την αποτελεσματική διαχείριση δράσεων και ενεργειών έναντι περιβαλλοντικών επιπτώσεων που προκύπτουν από τις δραστηριότητες μιας επιχείρησης ή ενός οργανισμού. Η πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο ISO14001 συμβάλει σημαντικά στην βελτίωση της δημόσιας εικόνας ενώ προκύπτουν και σημαντικά οικονομικά οφέλη από την ορθή εφαρμογή και τήρηση και αρχών του προτύπου.

 

Παρακαλώ κατεβάστε τα εξής έντυπα:

pdfAppeal_and_Complaints_Procedure
pdfAudit Process
pdfCertification Application_Form
pdfCertification_Procedure
pdfPolicy Of Impartiality
pdfComplaint Evaluation Form
pdfContract_Form.pdf
pdfUse_Logo_and_Certification_Instruction

moto2

Συνεργαζόμενοι Οργανισμοί

affiliates-2020

USB-Certification Logo

logo-esyd 2

Διασύνδεση σε κοινωνικά δίκτυα:

Επικοινωνία

Ερυθρού Σταυρού 9-17, 41221 Λάρισα
Τηλ: 2410 538 835
Fax: 2410 538 919

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκπαίδευση

Η Q-check cert οργανώνει ειδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια για επιθεωρητές ποιότητας αλλά και προσωπικό επιχειρήσεων που ασχολείται με θέματα ποιότητας.

Διασυνδέσεις

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
669